Arena Naţională se redeschide special pentru meciul FCSB - Sepsi OSK, de pe 3 noiembrie

Partida FCSB – Sepsi OSK, din etapa a 15-a, se va juca pe Arena Naţională. Informaţia a fost confirmată de directorul sportiv al vicecampioanei, Narcis Răducan.

420 afișări
Imaginea articolului Arena Naţională se redeschide special pentru meciul FCSB - Sepsi OSK, de pe 3 noiembrie

Arena Naţională se redeschide special pentru meciul FCSB - Sepsi OSK, de pe 3 noiembrie

Primăria Capitalei a închis temporar Arena Naţională pentru anumite lucrări de mentenanţă, dar stadionul va fi deschis pentru meciul FCSB – Sepsi. Jocul din etapa 15 este programat pentru duminică, 3 noiembrie, la ora 21:00. Dinamo şi Viitorul trebuiau iniţial să joace pe cel mai mare stadion al ţării, dar „câinii” au fost anunţaţi că sunt nevoiţi să mute partida pe altă arenă. Aşa s-a ajuns ca meciul câştigat cu 3-2 de Dinamo să aibă loc în „Groapă”.

Narcis Răducan a confirmat, pentru ProSport, faptul că partida cu Sepsi OSK se va disputa pe Arena Naţională. Oficialul vicecampioanei a spus că lucrările de la stadion s-au terminat, astfel că programul echipei nu va fi încurcat. Dacă Arena va fi din nou disponibilă pentru cluburile din Capitală, meciul Dinamo – CFR Cluj ar putea avea loc pe „Naţional”.

Dinamo şi CFR Cluj se vor duela în etapa cu numărul 16, pe 10 noiembrie. Există un anumit semn de întrebare în privinţa acestui joc, întrucât la doar cinci zile distanţă va avea loc partida România – Suedia, din preliminariile EURO 2020.

Dacă FRF va dori să protejeze gazonul Arenei pentru duelul crucial cu Suedia, e posibil ca Dinamo să joace un nou meci important în Şoseaua Ştefan cel Mare.

Managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea, a spus că rămâne de văzut unde se va disputa partida cu CFR Cluj: „Vom vedea, este posibil. Meciul cu Viitorul nu l-am putut disputa pe Arena Naţională din cauza unor lucrări de mentenanţă. Mai avem destul de timp până la meciul cu CFR, vom vedea”, a spus Florin Prunea, pentru ProSport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici