Argăseală e îngrijorat de condiţiile meteorologice care vor fi la Dinamo - Steaua

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, este îngrijorat de faptul că derbiul cu Dinamo se va disputa în condiţii meteorologice dificile, având în vedere că acesta este programat la 3 decembrie, în cadrul etapei a XVI-a a Ligii I.

74 afișări
Imaginea articolului Argăseală e îngrijorat de condiţiile meteorologice care vor fi la Dinamo - Steaua

Argăseală e îngrijorat de condiţiile meteorologice care vor fi la Dinamo - Steaua (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Dacă ţinem cont că la sfârşit va fi luna decembrie şi e posibil să fie zăpadă, am putea spune că acest derbi va fi afectat de condiţiile meteo. Dar cred totuşi că tragerea la sorţi este bună pentru ambele echipe", a spus oficialul stelist, la finalul tragerii la sorţi a programului ediţiei 2011-2012 a Ligii I care a avut loc, joi, la sediul LPF.

Argăseală nu este speriat de verificările efectuate de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în rândul oamenilor de fotbal. "Nu e vorba că mă sperie, dar imaginea fotbalului are de suferit", a afirmat Argăseală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici