Argăseală: Florin Gardoş a semnat cu Southampton. Steaua va primi 6,8 milioane de euro

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, joi, că fundaşul Florin Gardoş a fost transferat la gruparea engleză Southampton, campioana României urmând să primească 6,8 milioane de euro.

158 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Florin Gardoş a semnat cu Southampton. Steaua va primi 6,8 milioane de euro

Florin Gardos (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Gardoş a plecat azi dimineaţă, avea în mână contractul semnat între cluburi, au bătut palma, a semnat cu englezii. Contractul nostru este semnat şi de ei în original. De azi e jucătorul lui Southampton. Negocierile s-au terminat, problema a fost doar că trebuia să meargă acolo. L-au mai testat de dimineaţă şi la ora asta a semnat contractul. Ei sunt foarte mulţumiţi de modul în care au colaborat cu noi. Florin a fost dorit de Ronald Koeman şi el şi-a dorit să ajungă Premier League. Pentru Steaua suma primită a fost în jur de 6,8 milioane de euro. Este o sumă care se supune regulamentului internaţional, din care trebuie reţinută suma pentru mecanismul de solidaritate", a spus Argăseală la Digi Sport.

TITLURILE ZILEI

În urma acestui transfer, Florin Gardoş a devenit al doilea jucător român care evoluează la Southampton, după Dan Petrescu, în perioada 2001/2002.

În vârstă de 25 de ani, Florin Gardoş a evoluat în carieră pentru Olimpia Satu Mare, Someşul Satu Mare şi Concordia Chiajna.

Pe de altă parte, Argăseală a afirmat că la meciul cu Pandurii Târgu Jiu, contând pentru etapa a patra a Ligii I, un oficial al clubului croat Dinamo Zagreb va veni să-l urmărească pe fundaşul stânga, Iasmin Latovlevici.

Steaua este interesată de transferul atacantului Jeremy Bokila, însă gruparea rusă Terek Groznîi solicită peste două milioane de euro. "Bokila este o ţintă, însă nivelul de la care discută cei de la Terek Groznîi cu noi este de neimaginat. Ei cer peste două milioane de euro. Ăsta e nivelul acolo, dar trebuie să ne raportăm la ce se întâmplă aici. Pentru Grozav nu a fost nicio discuţie", a adăugat Argăseală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici