Argăseală: Steaua nu a câştigat în primele două etape şi din cauza greşelilor de arbitraj

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, joi, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al FRF, că formaţia condusă de Constantin Gâlcă nu a câştigat în primele două etape ale returului din cauza greşelilor de arbitraj şi a terenului prost din partida cu CS Universitatea Craiova.

101 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Steaua nu a câştigat în primele două etape şi din cauza greşelilor de arbitraj

Argăseală: Steaua nu a câştigat în primele două etape şi din cauza greşelilor de arbitraj (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Dacă nu o să câştigăm la Ploieşti o să fie foarte bine. Chiar am avut o discuţie pe tema asta, că în primele două etape, poate şi din punctul de vedere al terenului de la Craiova, poate şi din punct de vedere al greşelilor de arbitraj care au avut loc în cele două meciuri, s-a întâmplat să nu câştigăm (n.r. - în primele două etape ale returului Ligii I). Eu zic însă că Steaua are puterea să câştige meciul din seara asta (n.r. - cu Petrolul Ploieşti din prima manşă a semifinalelor Cupei României) şi celelalte meciuri din campionat", a afirmat Argăseală.

Formaţia Steaua a pierdut meciul de pe teren propriu cu Rapid, scor 0-1, din etapa a XIX-a, şi a încheiat la egalitate, scor 0-0, în deplasare, cu CS Universitatea Craiova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici