Argăseală: Suporterii Stelei din Republica Moldova vor putea asista la meciul cu Şerif

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, marţi, înaintea plecării spre Chişinău, în vederea partidei cu Şerif, contând pentru etapa a V-a a Ligii Europa, ca suporterii grupării bucureştene din Republica Moldova vor putea intra în tribunele stadionului din Tiraspol.

17 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Suporterii Stelei din Republica Moldova vor putea asista la meciul cu Şerif

Argăseală: Suporterii Stelei din Republica Moldova vor putea asista la meciul cu Şerif (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu a fost niciodată o problemă. Situaţia a fost în felul următor: noi am spus că nu cumpărăm bilete şi nu ne asumăm responsabilitatea pentru suporterii români, aşa prevede regulamentul că trebuie să scriem. Suporterii moldoveni ne-au transmis un mail prin care ne-au scris că vor să meargă la meci ca fani ai Stelei, am vorbit cu cei de la UEFA şi a spus că lucrurile sunt rezolvate şi nu vor avea niciun fel de probleme. Deci, vor intra pe stadion. Ei nu aveau niciun fel de probleme că vor intra pe stadion, ne-au asigurat cei de la UEFA", a spus Argăseală.

Valeriu Argăseală se aşteaptă la un meci dificil contra celor de la Şerif. "În toate meciurile pe care le avem de disputat, indiferent de competiţie, mergem la victorie. Trebuie să luăm în calcul că şi Şerif îşi va dori victoria şi astfel va ieşi un meci disputat. Sperăm ca cei de la Fenerbahce să se ajute pe ei, pentru că au nevoie să câştige, iar noi avem nevoie să batem pentru binele nostru. În cazul în care Steaua nu va câştiga meciul, Stoichiţă nu va avea niciun motiv de îngrijorare. Noi avem, în acest moment, şanse destul de mici de calificare", a adăugat Argăseală.

Partida Şerif Tiraspol - Steaua Bucureşti, din etapa a V-a a grupei H a Ligii Europa, se va disputa miercuri, de la ora 20.00 şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici