Argint pentru luptătoarea Alexandra Voiculescu, la Europenele de cadeţi

  • Sportiva română Alexandra Voiculescu a obţinut medalia de argint la categoria 40 kg, vineri.
  • Este a treia medalie cucerită de România la această competiţie.
  • Campionatele Europene de lupte pentru cadeţi se ţin la Samokov (Bulgaria).
63 afișări
Imaginea articolului Argint pentru luptătoarea Alexandra Voiculescu, la Europenele de cadeţi

Argint pentru luptătoarea Alexandra Voiculescu, la Europenele de cadeţi

 

Sportiva română Alexandra Voiculescu a obţinut medalia de argint la categoria 40 kg, vineri, la Campionatele Europene de lupte pentru cadeţi de la Samokov (Bulgaria), după ce a fost învinsă în finală de rusoaica ucraineanca Anastasia Polska.

Joi, în primul tur, Alexandra Voiculescu a dispus de poloneza Martyna Oliwia Gabryl, în turul al doilea a cedat în faţa Anastasiei Polska, în turul al treilea s-a impus în faţa turcoaicei Cansu Ozer, iar în semifinale a întrecut-o pe rusoaica Tana Tiuliuş.

Aceasta este a treia medalie cucerită de România la Europenele de cadeţi, după aurul câştigat de Georgiana Carla Lircă la cat. 57 kg şi bronzul adus de Daniel Marian Sandu, la lupte libere, în cadrul cat. 60 kg.

Vineri, la cat. 61 kg, Teodora Sîrbu a învins-o în primul tur al recalificărilor pe Petra Mrackova (Cehia), dar a pierdut apoi în faţa unguroaicei Viktoria Borsos.

La greco-romane, în cadrul categoriei 65 kg, Alexandru Ionescu va evolua sâmbătă în meci pentru bronz. Românul l-a învins în optimi pe ungurul Zsolt Takacs, în sferturi a trecut de lituanianul Rokas Cepauskas, dar a pierdut semifinala cu georgianul Anri Putkaradze.

La cat. 80 kg, Florin Ionuţ Manolache a fost învins în optimi de georgianul Aciko Bolkvadze şi va intra sâmbătă în recalificări contra belarusului Maskim Masiukevici.

Gean Ali a fost învins în preliminarii de ucraineanul Artur Boiciuk, la cat. 110 kg.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici