Arnold Palmer, un fost mare jucător american de golf, a murit la 87 de ani

Americanul Arnold Palmer, considerat unul dintre cei mai mari jucători de golf din istorie, a murit duminică, la vârsta de 87 de ani, informează presa internaţională.

404 afișări
Imaginea articolului Arnold Palmer, un fost mare jucător american de golf, a murit la 87 de ani

Arnold Palmer, un fost mare jucător american de golf, a murit la 87 de ani

Palmer a decedat la Spitalul Presbyterian UPMC din Pittsburgh, Pennsylvania, unde i se făceau investigaţii la inimă, relatează Pittsburgh Post-Gazette, sursă citată de BBC.

Arnold Palmer a fost omagiat atât de oameni din sport, cât şi din alte domenii. "Îmi aduc aminte de momentele speciale pe care le-am petrecut cu domnul Palmer la Bay Hill. Un adevărat pionier al sportului nostru, de care ne vom aminti mereu", a spus jucătorul nord-irlandez de golf, Rory McIlroy.

În timp ce preşedintele Statelor Unite ale Americii a postat pe Twitter o fotografie cu Arnold Palmer, în timp ce acesta se afla la Casa Albă, precum şi mesajul: "Cinste regelui, care a fost pe cât de extraordinar pe terenul de golf, pe atât de generos cu ceilalţi. Mulţumesc pentru amintiri, Arnold".

Federaţia de golf din Statele Unite ale Americii a confirmat de asemenea moartea fostului jucător, într-un mesaj postat pe Twitter, în care l-a numit "cel mai mare ambasador de golf".

De-a lungul unei cariere lungi, Palmer a câştigat în jur de 90 de turnee internaţionale, dintre care şapte majore.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici