Arpad Paszkany: Din punct de vedere tactic, CFR Cluj a fost de nota 9

Patronul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat, miercuri seară, după victoria din meciul cu Sporting Braga, scor 2-0, că din punct de vedere tactic formaţia sa a jucat de nota 9.

374 afișări
Imaginea articolului Arpad Paszkany: Din punct de vedere tactic, CFR Cluj a fost de nota 9

Arpad Paszkany (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Este o bucurie foarte mare. Banii sunt ultimul lucru la care mă gândesc acum. Eu am spus dinainte că mergem la Braga să câştigăm, simţeam că putem să învingem. Din punct de vedere tactic, CFR Cluj a fost de nota 9. Mă bucur foarte mult pentru Bastos. Cele două goluri marcate la Braga îi vor da şi mai multă încredere. Este un jucător pe care trebuie să ştii să-l gestionezi, mulţi antrenor l-ar da afară. Până la urmă Bastos este un jucător complet care ştie să facă şi faza defensivă, iar în seara asta a şi marcat. Sper ca Sougou să-şi revină repede, anul acesta avem mult ghinion cu accidentările", a spus Paszkany la Digi Sport.

Campioana României, CFR Cluj, a debutat cu victorie în sezonul 2012/2013 al Ligii Campionilor, după ce a câştigat, cu scorul de 2-0 (2-0), meciul susţinut, miercuri seară, în deplasare, în compania formaţiei portugheze Sporting Braga, în grupa H a competiţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Bastos, în minutele 19 şi 34.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici