Arrigoni ar putea prelua Unirea Urziceni

Agenţia Tuttomercato a anunţat, marţi seară, că tehnicianul italian Daniele Arrigoni ar putea prelua formaţia Unirea Urziceni, rămasă fără antrenor după plecarea lui Dan Petrescu la Kuban Krasnodar.

17 afișări
Imaginea articolului Arrigoni ar putea prelua Unirea Urziceni

Arrigoni ar putea prelua Unirea Urziceni (Imagine: Wikipedia)

"Creşte posibilitatea ca un tehnician italian să ajungă la Unirea. Zilele trecute, Walter Zenga era favorit, însă după cum a aflat Tuttomercatoweb, şi fostul antrenor de la Bologna, Daniele Arrigoni, se află în cărţi. Săptămâna viitoare va fi decisivă pentru a înţelege dacă această posibilitate se va concretiza", a notat sursa citată.

Arrigoni are 50 de ani şi a mai antrenat formaţii precum Palermo, Cagliari, Livorno sau AC Torino.

Dan Petrescu şi-a reziliat, sâmbătă, pe cale amiabilă contractul cu Unirea Urziceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici