Arsenal a fost eliminată din Cupa Ligii Angliei, în urma unui autogol al brazilianului Gabriel

  • Arsenal Londra a pierdut, sâmbătă, partida cu Southampton din Cupa Ligii Angliei (FA Cup) la fotbal, în urma unui autogol al brazilianului Gabriel.
  • Şaisprezecimile Cupei Ligii Angliei la fotbal au continuat sâmbătă cu partida dintre Southampton şi Arsenal Londra, pe St, Mary's Stadium.
552 afișări
Imaginea articolului Arsenal a fost eliminată din Cupa Ligii Angliei, în urma unui autogol al brazilianului Gabriel

Arsenal a fost eliminată din Cupa Ligii Angliei, în urma unui autogol al brazilianului Gabriel

Gazdele au învins la limită cu 1-0, prin autogolul brazilianului Gabriel din minutul 24, eliminând din competiţie pe Arsenal, cea care momentan ocupă un modest loc 10 în Premier League.

Meciul a fost în mare parte echilibrat, cu o mai bună posesie de partea tunarilor. Edwuard Nketiah a avut şansa egalării, în minutul 68, dar portarul Foster a reuşit să respingă şutul pe jos al tânărului atacant englez.

Sothampton va juca pe 10 februarie, în optimi, cu Wolverhampton, care a învins vineri echipa de liga a 6-a Chorley, cea care în faza anterioară eliminase echipa de ligă secundă, Derby County.

FA Cup are programate în acest weekend toate partidele din 16-imi, cap de afiş fiind meciul de duminică dintre Mancheter United şi Liverpool.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici