Arsenal, interesată de aducerea antrenorului Massimiliano Allegri

Clubul Arsenal, rămas fără antrenor principal, vineri, după demiterea lui Unai Emery, s-ar afla în discuţii pentru preluarea postului cu Massimiliano Allegri, scrie Sky Sports.

44 afișări
Imaginea articolului Arsenal, interesată de aducerea antrenorului Massimiliano Allegri

Arsenal, interesată de aducerea antrenorului Massimiliano Allegri

Allegri este liber de contract de la finalul sezonului precedent, după despărţirea de Juventus. Potrivit sursei citate, tehnicianul italian nu ar fi dispus să accepte o funcţie în acest sezon, dorindu-şi un an sabatic.

De asemenea, Arsenal ar fi fost interesată şi de aducerea lui Jose Mourinho, înainte ca portughezul să meargă la rivala Tottenham, la 20 noiembrie.

Massimiliano Allegri a pregătit-o pe Juventus în perioada 2014-2019, timp în care a câştigat cinci titluri de campion, patru Cupe ale Italiei şi două Supercupe ale Italiei. De asemenea, el a mai pregătit-o pe AC Milan, cu care a câştigat titlul şi Supercupa. Cariera antrenorului se leagă doar de ţara natală, unde a mai activat la Aglianese, Spal, Grosseto, Lecco, Sassuolo şi Cagliari.

Clubul Arsenal a anunţat, vineri, demiterea antrenorului Unai Emery, în urma rezultatelor nefaste înregistrate de clubul londonez.

În comunicatul emis, se menţionează că decizia demiterii lui Emery a fost luată ca urmare a rezultatelor şi a performanţelor sub aşteptări înregistrate de tehnicianul spaniol.

De asemenea, Arsenal a anunţat că Freddie Ljungberg, care a fost secundul lui Emery, va fi antrenor interimar: "Avem încredere deplină în Freddie că ne poate duce mai departe. Căutarea unoi nou antrenor principal este în desfăşurare şi vom face un anunţ când vom finaliza procesul", au mai transmis londonezii.

Potrivit presei din Anglia, pe lisa posibililor succesori pentru banca tehnică se mai află nume precum Nuno Espirito Santo, Mikel Arteta, Rafael Benitez sau Brendan Rodgers.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici