Arsenal Londra vrea să îl achiziţioneze pe Costel Pantilimon

Portarul echipei Manchester City, Costel Pantilimon, este dorit de gruparea Arsenal Londra, care consideră că românul ar reprezenta o concurenţă serioasă pentru Wojciech Szczesny.

211 afișări
Imaginea articolului Arsenal Londra vrea să îl achiziţioneze pe Costel Pantilimon

Arsenal Londra vrea să îl achiziţioneze pe Costel Pantilimon (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, cei de la Arsenal au fost impresionaţi de prestaţiile lui Pantilimon în Cupa Angliei şi în Cupa Ligii Angliei, informează footballdirectnews.com.

"Pantilimon este cel mai înalt portar din Premier League şi foarte rar a înşelat aşteptările tehnicianului Manuel Pellegrini, atunci când a fost folosit în locul lui Joe Hart. Conform unei surse din cadrul grupării Arsenal, clubul vrea să găsească o concurenţă serioasă pentru Wojciech Szczesny şi este de părere că Pantilimon este alegerea perfectă. Pantilimon mai are doi ani de contract cu Manchester City, ceea ce îi face pe cei de la Arsenal să creadă că îl pot achiziţiona în vară în schimbul unei sume mici de 3 milioane de lire sterline", notează footballdirectnews.com.

TITLURILE ZILEI

Costel Pantilimon este legitimat la Manchester City din 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici