Arsenal se distanţează de Tottenham în lupta pentru Liga Campionilor, graţie victoriei în faţa lui Leeds

Arsenal s-a distanţat la patru puncte de Tottenham, ocupanta locului cinci, graţie victoriei cu 2-1 în Premier League în faţa lui Leeds, pe Emirates Stadium.

138 afișări
Imaginea articolului Arsenal se distanţează de Tottenham în lupta pentru Liga Campionilor, graţie victoriei în faţa lui Leeds

Tunarii au marcat după primele patru minute, când Illan Meslier a făcut o greşeală în propriul careu de şase metri, dându-i şansa lui Eddie Nketiah să deschidă scorul.

Echipa lui Mikel Arteta şi-a dublat apoi avantajul doar şase minute mai târziu. Gabriel Martinelli a trecut în forţă pe partea stângă, a trimis mingea înapoi către Nketiah, care a trimis mingea cu stângul în colţul scurt, pentru 2-0.

Lucrurile s-au înrăutăţit pentru Leeds în minutul 22, când Luke Ayling a primit un cartonaş roşu direct pentru o intervenţie imprudentă asupra lui Martinelli pe linia de fund a terenului.

Leeds a redus diferenţa la capătul unui corner, Diego Llorente trimiţând un voleu peste Aaron Ramsdale.

Martin Odegaard a avut şansa de a înlătura emoţiile pentru gazde, câteva minute mai târziu. Norvegianul a şutat din marginea suprafeţei de pedeapsă, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

Finalul a fost tensionat pentru oamenii lui Arteta, dar în cele din urmă gazdele au rezistat pentru a obţine trei puncte preţioase înainte de confruntarea de joi din Derby-ul nord-lui Londrei, cu Tottenham.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici