Arsenal, victorie dramatică în faţa „diavolilor roşii”, cu un gol marcat în minutul 90

Arsenal rămâne în controlul cursei pentru titlu în Premier League, după ce golul lui Eddie Nketiah în minutul 90 i-a adus o victorie dramatică în faţa lui Manchester United, într-o partidă palpitantă pe Emirates Stadium, în etapa a 21-a.

205 afișări
Imaginea articolului Arsenal, victorie dramatică în faţa „diavolilor roşii”, cu un gol marcat în minutul 90

Arsenal, victorie dramatică în faţa „diavolilor roşii”, cu un gol marcat în minutul 90

Victoria de duminică a lui Manchester City în faţa lui Wolverhampton Wanderers a pus presiune pe tunari. Aceştia au răspuns cu o victorie muncită, în meciul în care au fost conduşi încă din primele minute. În cele din urmă şi-au asigurat un avans de cinci puncte în fruntea clasamentului, cu un meci mai puţin jucat.

Omul momentului la United, Marcus Rashford, a marcat un gol superb cu piciorul drept de la 25 de metri pentru a le oferi diavolilor roşii avantajul, în minutul 17.

Arsenal a reacţionat şi a egalat şapte minute mai târziu, când centrarea lui Granit Xhaka a creat oportunitatea unei lovituri de cap pentru Nketiah, cu care l-a învins pe De Gea.

Un şut din unghi al lui Bukayo Saka a adus-o pe Arsenal în avantaj la opt minute după pauză, dar avantajul lor a durat doar şase minute, Lisandro Martinez marcând cu capul primul său gol pentru United, după ce portarul Aaron Ramsdale a greşit o ieşire, în urma unui corner.

Saka a nimerit apoi bara, cu un şut deviat de Ericksen, iar execuţia lui Nketiah, de la 8 metri, a fost respinsă salvator de intervenţia lui David de Gea.

Presiunea la poarta lui Man Utd a dat roade în ultimele momente, când Nketiah, înlocuitorul lui Gabriel Jesus, accidentat, a transformat din apropiere pentru un 3-2 final şi pentru a declanşa scene de sărbătoare pe Emirates Stadium.

Bukayo Saka a fost desemnat omul meciului, iar Manchester United ocupă acum locul 4, la egalitate de puncte cu newcastle, care e pe locul 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici