AS Roma a câştigat în faţa lui Sasuolo, scor 3-1, în Serie A

AS Roma i-a făcut fericiţi pe suporterii giallorossii în a doua zi de Crăciun. Pe Olimpico, echipa pregătită de Eusebio di Francesco s-a impus cu 3-1 în faţa celor de la Sasuolo.

52 afișări
Imaginea articolului AS Roma a câştigat în faţa lui Sasuolo, scor 3-1, în Serie A

AS Roma a câştigat în faţa lui Sasuolo, scor 3-1, în Serie A

Primul gol a venit în minutul 8 când Perotti a transformat un penalty. 15 minute mai târziu, cehul de 22 de ani, Patrik Schick, a dublat avantajul Romei.

În a doua repriză s-au marcat alte două goluri, Zaniolo a dus scorul la 3-0, ca în ultimul minut regulamentar al meciului, Babacar a stabilit scorul final, 3-1.

"A fost una dintre cele mai bune partide din acest sezon, în special prin fazele de joc create. Suntem pe direcţia bună. În sfârşit am văzut câteva lucruri interesante", a spus antrenorul AS Romei, Eusebio di Francesco, la microfonul Sky Sport, care însă le-a reproşat fotbaliştilor săi că nu au reuşit să ţină de scor: "Nu îmi place că am luat un astfel de gol, dar se pare că acesta este obiceiul nostru să luăm gol pe recuperare".

AS Roma a urcat pe locul 7 în Serie A cu 27 de puncte, în timp ce Sasuolo este pe poziţia a 11-a cu 25 de puncte.

Ultimul meci al etapei cu numărul 18 se joacă miercuri seară, 26 decembrie, pe Giuseppe Meazza, între Inter Milano şi Napoli, ocupantele locurilor doi şi trei în clasament. Napoli are 41 de puncte, în timp ce Inter este pe trei şi are 33 de puncte.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici