AS Roma: Jucătorul Leandro Castan va fi operat pe creier

Fotbalistul echipei AS Roma, Leandro Castan, a fost diagnosticat cu cavernom şi va fi operat pe creier în luna decembrie, a anunţat, joi, gruparea italiană, adăugând că viaţa jucătorului nu este în pericol.

152 afișări
Imaginea articolului AS Roma: Jucătorul Leandro Castan va fi operat pe creier

AS Roma: Jucătorul Leandro Castan va fi operat pe creier (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Castan a acuzat ameţeli după meciul cu Empoli, din 13 septembrie. Fotbalistul a fost supus unor teste, în urma cărora s-a constatat că suferă de o problemă vasculară numită cavernom.

"Testele au relevat un mic edem şi o inflamaţie temporară. Aceasta era cauza simptomelor semnalate de jucător, care s-au diminuat în câteva zile. Deşi cavernomul nu reprezintă un pericol pentru viaţa fotbalistului, există riscul repetării situaţiei. În consecinţă, staful medical, clubul şi jucătorul au decis ca la începutul lunii decembrie să fie făcută o operaţie pentru rezolvarea definitivă a problemei", se arată pe site-ul AS Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici