AS Roma nu a primit autorizaţia să călătorească în Spania pentru meciul din Europa League

  • În urma instituirii carantinei pe întreg teritoriul Iraliei, echipa AS Roma nu are autorizaţie să plece în Spania, la Sevilla.
  • Acolo urma să dispute joi prima manşă din optimile Europa League.
  • Anunţul a fost făcut de club printr-un comunicat.
111 afișări
Imaginea articolului AS Roma nu a primit autorizaţia să călătorească în Spania pentru meciul din Europa League

AS Roma nu a primit autorizaţia să călătorească în Spania pentru meciul din Europa League

Italia şi-a închis complet graniţele, din cauza epidemiei de coronavirus, ceea ce înseamnă că avioanele nu mai decolează de pe terioriul italienilor, cel puţin până la finalul lunii martie.

„AS Roma nu va călători în Spania pentru meciul din Europa League împotriva echipei Sevilla. Zborul din Italia către Spania nu a fost autorizat”, se menţionează în comunicatul clubului.

Dubla manşă din optimile Europa League urma să se desfăşoare fără spectatori.

Până acum, în Peninsulă au fost confirmate peste 10.000 de cazuri de infectare, iar 631 de persoane au decedat.

Şi Spania este o ţară puternic afectată de coronavirus, cu 2.000 de infectaţi şi 47 de persoane decedate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici