ASA Târgu Mureş a renunţat la colaborarea cu Adrian Falub şi negociază cu Cristian Pustai

Clubul ASA Târgu Mureş a ajuns, luni, la un acord comun pentru rezilierea contractului tehnicianului Adrian Falub şi negociază cu fostul antrenor al formaţiei Pandurii Târgu Jiu Cristian Pustai.

223 afișări
Imaginea articolului ASA Târgu Mureş a renunţat la colaborarea cu Adrian Falub şi negociază cu Cristian Pustai

Cristian Pustai (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am discutat în Consiliu, am avut o discuţie şi cu Falub. Am ajuns la soluţia rezilierii contractului de comun acord. Acum se fac actele, mâine urmează să le semnăm. Toţi am considerat că n-am avut joc efectiv, mai ales la ultimul meci s-a văzut asta. Iar de câteva ori am câştigat în ultimele minute. Acum suntem în discuţii cu Cristi Pustai, să vină la noi", a declarat pentru MEDIAFAX viceprimarul oraşului Târgu Mureş, Claudiu Maior, care este membru în Consiliul de Administraţie al ASA Târgu Mureş.

Claudiu Maior a precizat că Falub a antrenat ASA Târgu Mureş timp de aproape un an şi, dat fiind că echipa a promovat cu el, a fost menţinut pe banca tehnică considerându-se că merită să i se acorde o şansă.

Echipa ASA Târgu Mureş a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a IX-a a Ligii I. Echipa din Târgu Mureş ocupă în prezent locul 6 în clasamentul Ligii I, cu 15 puncte.

Adrian Falub a preluat conducerea tehnică a echipei ASA Târgu Mureş în data de 25 martie.

Cristian Pustai a antrenat formaţia Pandurii Târgu Jiu până la 23 aprilie, când şi-a reziliat contractul punând capăt unei colaborări de un an şi aproximativ patru luni.

Tot luni, antrenorul Ionel Ganea a fost demis de la FC Rapid, gruparea giuleşteană negociind cu Marian Rada pentru a-l convinge să preia postul fostului internaţional.

Până în prezent, zece echipe din 18 şi-au schimbat antrenorii în această ediţie a Ligii I, din care s-au scurs nouă etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici