ASA Târgu Mureş - FC Steaua Bucureşti, scor 1-1, în etapa a 13-a din Liga 1

ASA Târgu Mureş a remizat duminică pe teren propriu cu FC Steaua Bucureşti, scor 1-1, în etapa a 13-a din Liga 1.

714 afișări
Imaginea articolului ASA Târgu Mureş - FC Steaua Bucureşti, scor 1-1, în etapa a 13-a din Liga 1

ASA Tîrgu Mureş - FC Steaua Bucureşti, scor 1-1, în etapa a 13-a din Liga 1 (Imagine: Mircea Rosca/ Arhiva Mediafax Foto)

Au marcat: Kuku 74' / Moke 90'.

În urma acestui rezultat, Steaua rămâne pe primul loc în clasament, cu 27 de puncte, podiumul fiind completat de CS U Craiova (24 de puncte) şi FC Viitorul (23 de puncte). În schimb, ASA Târgu Mureş rămâne pe penultima poziţie, cu 2 puncte.

Târgu Mureş: Mingote - Belu, Dobrosavlevic, Cordoş, Mendy - G. Mureşan, Candrea (Dică 77') - I. Zicu, Iacobovic, R. Surdu (Kuku 66') - Vl. Morar (Ciolacu 78'). Antrenor: Dan Alexa.

Steaua: Niţă - Enache, Tamaş, Moke, Momcilovic - Bourceanu, Ovidiu Popescu (Man 57') - Adrian Popa (Jakolis 71'), Boldrin, De Amorim - Golubovic. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

1-0: Cei din Târgu Mureş au executat repede o lovitură liberă de la centru terenului, prin Mureşan, mingea a ajuns la Morar, acesta a scăpat pe stânga, flancat de Enache, a centrat în careu de unde Kuku, de lângă Moke, a deviat în stânga porţii şi mingea a intrat cu toată opoziţia lui Stăncioiu.

1-1: Boldrin a executat un corner de pe dreapta, Tamaş a deviat cu capul pe spate iar Moke, din plonjon, din faţa porţii, a egalat cu capul.

Cartonaşe galbene: Surdu 28', Mingote 81' / -.

Cartonaşe roşii: - / Jakolis 83'.

Arbitri: Horaţiu Feşnic (Cluj-Napoca), Ciprian Florin Danşa (Oradea), Marius Nicoară (Drobeta-Turnu Severin); rezervă: Denis Haidiner (Hunedoara).

Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare), Valer Şulea (Braşov).

Stadion: "Trans-Sil", Târgu Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici