ASA Târgu Mureş negociază cu Adrian Mutu

Preşedintele executiv al clubului ASA Târgu Mureş, Bogdan Mara, a declarat, duminică, că negociază transferul atacantului Adrian Mutu, care a evoluat ultima dată la echipa indiană FC Pune City.

971 afișări
Imaginea articolului ASA Târgu Mureş negociază cu Adrian Mutu

ASA Târgu Mureş negociază cu Adrian Mutu (Imagine: Sebastian Tataru / Mediafax Foto)

"Sunt negocieri cu el, aşa e", a declarat Mara pentru Digi Sport, care menţionează că înţelegerea ar urma să fie valabilă până la finalul actualului sezon.

ASA Târgu Mureş se află în pregătire la Snagov, iar luni va pleca într-un cantonament în Antalya.

Adrian Mutu, în vârstă de 37 de ani, a mai evoluat în cariera sa la formaţiile FC Argeş, Dinamo Bucureşti, Internazionale Milano, Hellas Verona, FC Parma, Chelsea Londra, Juventus Torino, AC Fiorentina, AC Cesena, AC Ajaccio şi Petrolul Ploieşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici