ASA Târgu Mureş - Pogon Szczecin, scor 0-0, într-un meci amical. Mutu a jucat 60 de minute

Adrian Mutu a debutat, miercuri, pentru ASA Târgu Mureş în amicalul încheiat la egalitate, scor 0-0, cu Pogon Szczecin, locul 4 în Polonia, meci disputat în cantonamentul din Antalya.

479 afișări
Imaginea articolului ASA Târgu Mureş - Pogon Szczecin, scor 0-0, într-un meci amical. Mutu a jucat 60 de minute

ASA Târgu Mureş - Pogon Szczecin, scor 0-0, într-un meci amical. Mutu a jucat 60 de minute (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Mutu s-a remarcat în minutul 57, când mingea trimisă de el în faţa porţii n-a fost ajunsă de Ţucudean, şi a fost schimbat în minutul 60 de către Laurenţiu Buş.

Claudiu Voiculeţ, în minutul 43, Filip Jazvic, în minutul 51, şi George Ţucudean, în minutul 62, au avut cele mai imporante ocazii pentru ASA, care a terminat la egalitate, fără goluri, al treilea amical al acestei ierni. Pe lângă Mutu, Petre Grigoraş i-a mai folosit pe Marius Constantin, Gabi Matei, Ţucudean şi Buş, dintre noii veniţi. Mureşenii au jucat cu banderole negre, în semn de doliu, pentru sora colegului argentinian Gorobsov, care a decedat astăzi.

Petre Grigoraş a folosit următoarea echipă: Stăncioiu – Velayos, M. Constantin, Balic, Brandan – G. Mureşan (Candrea '84), G. Matei (Romario '54) – Jazvic (R. Costa '71), Voiculeţ (Dedov '71), Mutu (L. Buş '60) – Ţucudean (Axente '71).

ASA Târgu Mureş a fost învinsă, vineri, cu scorul de 1-0, de echipa Zira FK, din Azerbaidjan, în primul meci amical disputat în cadrul stagiului din Antalya. În al doilea meci, echipa antrenată de Petre Grigoraş a învins, duminică, scor 3-2, campioana Iranului, Sepahan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici