Aşa tată, aşa fiu. La doar 7 ani, Stefan Djokovic câştigă un turneu de tenis în aceeaşi zi cu Nole

Novak Djokovic, numărul 1 mondial, nu a fost singurul care a adus acasă un trofeu duminică, fiul său, Stefan, călcând pe urme tatălui său prin cucerea trofeului la primul său turneu de tenis.

776 afișări
Imaginea articolului Aşa tată, aşa fiu. La doar 7 ani, Stefan Djokovic câştigă un turneu de tenis în aceeaşi zi cu Nole

Aşa tată, aşa fiu. La doar 7 ani, Stefan Djokovic câştigă un turneu de tenis în aceeaşi zi cu Nole

Stefan, în vârstă de 7 ani, a participat la primul său turneu de tenis şi a disputat finala în aceeaşi zi în care Djokovic l-a învins pe Stefanos Tsitsipas, în finala Internazionali BNL D'Italia Roma, câştigând titlul pentru a şasea oară. Tânărul Djokovic şi-a imitat tatăl, câştigând turneul în ceea ce, probabil, a fost o zi de sărbătoare în familia sârbului.

„Fiul meu a câştigat turneul astăzi", a declarat Djokovic presei după ce a câştigat titlul la Roma. „O dublă de soare astăzi. Este un turneu de club foarte mic.

A fost frumos să îl văd jucând. Primul turneu sau meci oficial rămâne întotdeauna în memorie cu mare drag. Mi-am dorit foarte mult ca el să se bucure pe teren.

Evident că am avut o discuţie despre rutine şi despre lucrurile pe care ar trebui să le facă", a spus Djokovic.

Trebuie să vorbeşti pe limba lor despre lucruri care simt că l-ar putea ajuta. Nu îl forţez să joace tenis. Nu am făcut niciodată asta. Nici măcar o singură zi nu i-am spus că trebuie să facă asta. Este într-adevăr pur şi simplu dorinţa lui de a intra pe teren. Bineînţeles, voi fi încântat dacă va juca tenis.

Nu ar trebui să simtă încă nicio presiune sau aşteptări, chiar dacă o va face, pentru că face parte, cred, din genele lui".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici