Asociaţia Presei Sportive a anunţat premianţii pentru 2016. Reprezentantul ProSport Andru Nenciu a fost desemnat cel mai bun jurnalist sportiv de presă scrisă

În anul în care împlineşte 90 de ani de existenţă, Asociaţia Presei Sportive şi-a desemnat premianţii pentru 2016. ProSport a câştigat una din cele 10 categorii prin Andru Nenciu, nominalizat cel mai bun jurnalist sportiv la categoria presă scrisă – ”Premiul Ion Cupen”.

314 afișări
Imaginea articolului Asociaţia Presei Sportive a anunţat premianţii pentru 2016. Reprezentantul ProSport Andru Nenciu a fost desemnat cel mai bun jurnalist sportiv de presă scrisă

Asociaţia Presei Sportive a anunţat premianţii pentru 2016. Reprezentantul ProSport Andru Nenciu a fost desemnat cel mai bun jurnalist sportiv de presă scrisă!

În vârstă de 37 de ani, Andru Nenciu activează în redacţia ”ProSport” din 2005, ocupă funcţia de redactor-şef, iar de-a lungul carierei a fost prezent la mai multe competiţii majore, inclusiv la câteva ediţii ale Jocurilor Olimpice de vară şi de iarnă.

Premiile oferite de Asociaţia Presei Sportive pentru anul 2016 au fost următoarele:

Radio – Premiul ”Ion Ghiţulescu”: Secţia Sport Radio România Actualităţi

Emisiune TV – Premiul ”Emanuel Valeriu”: Dolce Sport

Comentariu TV – Premiul ”Cristian Ţopescu”: George Dobre (DigiSport)

Presă scrisă – Premiul ”Ion Cupen”: Andru Nenciu (ProSport)

Fotografie – Premiul ”Petru Fuchs”: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)

Blog / Web Sportiv – Premiul ”Teodora Maftei”: Lucian Oprea (www.oprealuciansport.ro)

Tânăr jurnalist – Premiul ”Grigore Caracostea”: Cristian Aszalos (Look TV)

Întreaga activitate – Premiul ”Aurel Neagu”: Dan Teodorescu (Iaşi)

Carte sportivă – Premiul ”Ioan Chirilă”: Cătălin Oprişan pentru Volumul ”Istoria echipei naţionale de fotbal”

Premiul special: Cătălin Tolontan, Mirela Neag, Răzvan Luţac (Gazeta Sporturilor) pentru anchetele efectuate în serviciul public.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici