Astra Giurgiu a învins Dinamo în derby-ul suferindelor din Liga 1

  • Astra Giurgiu s-a impus duminică seara cu 2-0 în faţa lui Dinamo Bucureşti, într-o partidă contând pentru etapa a 24 a Ligii 1.
  • Ambele goluri ale giurgiuvenilor au fost marcate în prima repriză.
395 afișări
Imaginea articolului Astra Giurgiu a învins Dinamo în derby-ul suferindelor din Liga 1

Sursa foto: Mediafaxfoto

Astra Giurgiu - Dinamo Bucureşti s-a încheiat 2-0, duminică seara pe stadionul „Marin Anastasovici”. Cele două echipe trec prin momente dificile, în special din punct de vedere organizatoric, însă reuşesc să se menţină pe linia de plutire.

Astra este implicată într-un scandal de dopaj, la care se adaugă condamnarea patronului echipei, în timp ce la Dinamo continuă conflictele interne, suporterii dinamovişti reuşind cu greu să rezolve o parte din problemele financiare ale clubului.

Giurgiuvenii nu s-au arătat deloc afectaţi de vestea condamnării la cinci ani de închisoare a patronului Ioan Niculae. Elevii lui Eugen Neagoe au jucat dezinvolt, dominând partida de la un capăt la altul.

Dinamo a reuşit primul şut pe cadrul porţii abia spre finalul meciului, cu toate că a avut câteva faze de careu destul de promiţătoare. Astra a rezolvat partida spre finalul primei reprize, marcând cele două goluri în interval de 4 minute. Vali Gheorghe a deschis scorul în minutul 36, direct din lovitură liberă de la 22 metri. Stahl a majorat la 2-0, după o fază venită în urma unui corner, balonul ajungând la atacantul giurgiuvean, care a şutat de la 15 metri, din poziţie centrală, imparabil pentru Eşanu.

Ambele formaţii au avut şansa de a marca în repriza secundă, însă niciuna din ocazii nu a fost concretizată, cea mai mare aparţinând Astrei, care putea face 3-0 prin acelaşi Vali Gheorghe, blocat de Eşanu din situaţie unu la unu.

Astra a urcat acum pe locul 10, cu 28 de puncte, în timp ce Dinamo e pe 12, cu 26 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici