Astra Giurgiu a învins Petrolul Ploieşti, scor 2-1, şi s-a calificat în finala Cupei României

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Petrolul Ploieşti, deţinătoarea trofeului, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

518 afișări
Imaginea articolului Astra Giurgiu a învins Petrolul Ploieşti, scor 2-1, şi s-a calificat în finala Cupei României

Astra Giurgiu a învins Petrolul Ploieşti, scor 2-1, şi s-a calificat în finala Cupei României (Imagine: Shutterstock)

În tur, la Ploieşti, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0.

Miercuri, Petrolul a deschis scorul prin Tamuz, în minutul 22, Astra reuşind să întoarcă rezultatul prin Budescu '52 şi Papp '90+4.

0-1: Albin a şutat în transversală dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri, dar Tamuz a urmărit balonul şi a înscris cu capul de la 6 metri.

1-1: Yahaya a centrat în careu şi Budescu a înscris cu un şut din prima de la 8 metri.

2-1: Papp a înscris cu o lovitură de cap din 3 metri, după ce defensiva ploieştenilor nu a reuşit să respingă o minge din careu.

Mijlocaşul Vlad Morar (Petrolul) a fost eliminat, în minutul 85, după ce a primit al doilea cartonaş galben pentru o intrare cu talpa asupra lui Enache. Imediat după eliminare, Morar a urcat în tribune alături de suporterii ploieşteni.

Astra Giurgiu: Lung - Măţel, Papp, Găman, Junior Morais - Yahaya, Seto - Yoda (Ivanovski '86), Budescu, William (Alibec '67) - Yazalde (Enache '77). Antrenor: Florin Marin.

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Achim, Hoban, Geraldo, Guilherme - De Lucas, Teixeira - Alcenat, Albin (Morar '81), Fernandez (Romario '61) - Tamuz (Camara '73). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Cartonaşe galbene: Papp '21, Alibec '90, Papp '90+6 / Albin '81, Morar '81, '85, Geraldo '90+2, Hoban '90+3.

Cartonaş roşu: Morar '85.

Arbitri: Cristian Balaj (central) - Radu Ghinguleac, Vasile Marinescu (asistenţi) - Sebastian Colţescu, Adrian Comănescu (asistenţi suplimentari) - Aurel Oniţă (rezervă).

Observatori: Dan Petrescu, Rodion Cămătaru.

În cea de-a doua semifinală, care va avea loc joi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională din Capitală, se vor întâlni echipele Dinamo şi Steaua. În tur, steliştii s-au impus, cu scorul de 5-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici