Astra Giurgiu - CSMS Iaşi, scor 4-1, în Liga I

Echipa Astra Giurgiu a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), formaţia CSMS Iaşi, într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I.

243 afișări
Imaginea articolului Astra Giurgiu - CSMS Iaşi, scor 4-1, în Liga I

Astra Giurgiu - CSMS Iaşi, scor 4-1, în Liga I

Golurile învingătorilor au fost marcate de Budescu '8, '54, Florea '42 şi William '50, în timp ce pentru oaspeţi a înscris V. Gheorghe, în minutul 70.

1-0: Junior Morais i-a pasat în centru lui Alibec, acesta i-a întors balonul cu călcâiul lui Budescu şi căpitanul Astrei a deschis scorul cu un şut puternic de la 25 de metri.

2-0: Budescu a centrat dintr-o lovitură liberă de pe partea dreaptă şi Florea a înscris cu o lovitură de cap de la 6 metri.

3-0: William a primit un balon de la Budescu, a păcălit trei fundaşi adverşi şi a înscris cu un şut plasat de la 16 metri.

4-0: Alibec l-a driblat pe Ciucă, a pasat printre picioarele lui Frăsinescu şi Budescu a înscris cu latul de la 12 metri.

4-1: Vasile Gheorghe a pătruns în careu şi a înscris cu un şut plasat de la 10 metri lateral dreapta.

Astra Giurgiu: Gavrilaş - Queiros, Geraldo, Ricardo Alves, Junior Morais (Al. Stan '55) - Dandea, Al. Ioniţă - Florea, Budescu (Gouriye '62), William - Alibec (Moise '75). Antrenor: Marius Şumudică.

CSMS Iaşi: Grahovac - Voicu, Ciucă, Frăsinescu, Bădic - Enescu, Mitici (Piccioni '46) - Bosoi (L. Ganea '68), Grigorie (V. Gheorghe '46), Bole - Golubovici. Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Dandea '45, Moise '90+1 / Mitici '39, Frăsinescu '41, V. Gheorghe '81.

Arbitri: Horaţiu Feşnic (central) - Miclos Istvan Nagy, Marius Nicoară (asistenţi) - Florin Mihai Marcu (rezervă).

Observatori: Dan Victor Berbecaru, Ion Craiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici