Astra Giurgiu - FCSB, scor 2-1, în etapa a patra din Liga 1

Astra Giurgiu a câştigat, luni, meciul contra lui FCSB, scor 2-1, din etapa a patra a Ligi I.

227 afișări
Imaginea articolului Astra Giurgiu - FCSB, scor 2-1, în etapa a patra din Liga 1

Astra Giurgiu - FCSB, scor 2-1, în etapa a patra din Liga 1

Valentin Gheorghe a deschis scorul în minutul 20, după ce a primit o pasă la margina careului de la Denis Alibec şi l-a învins cu un şut în forţă pe portarul Andrei Vlad. În minutul 28, Răzvan Oaidă a restabilit egalitatea cu un şut înşelător.

Astra Giurgiu a reuşit golul victoriei în minutul 75, prin Denis Alibec, chiar fost jucător la FCSB. Atacantul a primit în careu de la Valentin Gheorghe şi a punctat decisiv.

S-a terminat 2-1 pentru Astra Giurgiu, care urcă pe locul 6, având şapte puncte după primele patru etape. De partea cealaltă, FCSB, condusă la acest meci de secundul Vergil Andronache, se află pe locul 9, cu doar patru puncte acumulate.

În următoarea etapă, Astra Giurgiu va evolua la Mediaş, contra lui Gaz Metan, în timp ce FCSB va primi vizita celor de la FC Voluntari.

Astra Giurgiu: Kitanov - David Bruno, Dima, Graovac, Radunovic - Crepulja, Biceanu, V. Gheorghe - Răduţ (62' Fl. Matei), Alibec (90+1' Tounkara), Stahl (46' Begue)
FCSB: A. Vlad - Creţu, Planic, Bălaşa (40' Vînă), Soiledis - Ov. Popescu, L. Cristea, Oaidă (62' Coman) - Moutinho, Gikiewicz (46' Tănase), Panţîru

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici