Astra Giurgiu riscă depunctarea dacă nu achită datoriile către preparatorul fizic Matteo Spatafora

Astra Giurgiu riscă depunctarea în Liga I şi interzicerea dreptului de a mai efectua transferuri dacă nu îşi achită datoriile către preparatorul fizic italian Matteo Spatafora, a decis Comisia de Disciplină a FRF.

102 afișări
Imaginea articolului Astra Giurgiu riscă depunctarea dacă nu achită datoriile către preparatorul fizic Matteo Spatafora

Astra Giurgiu riscă depunctarea dacă nu achită datoriile către preparatorul fizic Matteo Spatafora (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Totodată, comisa a sancţionat clubul din Giurgiu cu o penalitate sportivă de 3.000 de lei, din acelaşi motiv.

"Comisia a sancţionat debitorul AFC Astra cu penalitate de 3.000 lei şi i s-a acordat un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art. 24 lit. C al. 1. a din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, faţă de creditorul Spatafora Matteo. Comisia a acordat termen în data de 29 aprilie 2015, ora 15.00, dată la care debitorul AFC Astra să prezinte dovada plăţii conform Hotărârii nr. 407/CL/27.01.2015, pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea", se arartă în hotărârea Comisiei de Disciplină.

Spatafora, care a mai lucrat la Universitatea Craiova, Unirea Urziceni, Concordia Chiajna şi Rapid, nu mai activează în Liga I, el fiind angajat în Portugalia, la gruparea Olhanense.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici