Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României, învingând Dinamo Bucureşti la penalty-uri

  • Manşa a doua a semifinalei Cupei României dintre Dinamo Bucureşti – Astra Giurgiu s-a încheiat marţi seara cu scorul final de 4-5, după efectuarea loviturilor de departajare, după 120 de minute.
  • La capătul timpului regulamentar, Dinamo a condus cu 1-0.
462 afișări
Imaginea articolului Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României, învingând Dinamo Bucureşti la penalty-uri

Sursa foto: Mediafaxfoto

Meci cu final dramatic între Dinamo şi Astra, în cea de a doua manşă a semifinalei Cupei României.

După 89 de minute, în care au dominat, mai ales la ocazii de gol, dinamoviştii au marcat un gol de excepţie, prin Andrei Radu, care a dus meciul în prelungiri, cu un şut centrare pe diagonală, din partea stângă.

După 0-1 în tur, meciul a trecut la prelungiri, însă după 120 de minute nu s-a mai marcat şi s-a ajuns la lovituri de departajare.

Mihaiu a ratat de două ori lovitura de pedeapsă decisivă, care ar fi dus Dinamo în finală. Nepomucenco a ratat şi el şi a trimis pe Astra Giurgiu în finală.

A doua semifinală se joacă miercuri, între Viitorul Târgu Jiu şi Universitatea Craiova, în tur craiovenii câştigând cu 3-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici