Astra învinge în deplasare, cu 3-1, Viitorul şi va rămâne pe primul loc după această etapă

Astra Giurgiu a învins, sâmbătă, scor 3-1, în meciul jucat în deplasare cu FC Viitorul, din etapa a şasea din play-off-ul Ligii 1. Atacantul echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec, a fost cel mai bun om de pe teren, după ce a marcat un gol şi a reuşit să obţină o lovitură de pedeapsă.

335 afișări
Imaginea articolului Astra învinge în deplasare, cu 3-1, Viitorul şi va rămâne pe primul loc după această etapă

Astra învinge în deplasare, cu 3-1, Viitorul şi va rămâne pe primul loc după această etapă

Au marcat: Ciobanu 82'/ Boudjemaa 25', Găman (pen. 59') , Alibec 60'

0-1: Damien Boudjemaa a înscris cu latul, de laângă Cristi Ganea, după o centrare foarte bună a lui Junior Morais.

0-2: Valerică Găman a marcat din lovitură de la 11 metri, după un fault a lui Boli la Denis Alibec.

0-3: Faza a plecat de la o gafă a lui Răzvan Marin, care i-a dat o pasă spre propria-i poartă lui Boldrin, acesta l-a deschis apoi pe Alibec, iar atacantul a marcat cu un şut plasat în dreapta portarului Tordai.

1-3: Puştiul care a debutat în Liga 1 în acest meci a primit o pasă de peste 60 de metri de la Hodorogea, în diagonală, a preluat foarte bine, a intrat în careu după care a finalizat cu un şut la colţul lung.

După această victorie, Astra Giurgiu acumulează 39 puncte şi se află pe primul loc, în timp ce Viitorul este pe locul 5 în clasament, cu 25 de puncte acumulate în şase etape de play-off.

FC Viitorul: Tordai - Benzar, Hodorogea, Boli, Ganea - Marin, Nedelcu, De Lucas (Ciobanu 77') - Chiţu (Coman 65'), Ianis (Perju 77'), Tănase. Antrenor: Gheorghe Hagi

Astra Giurgiu: Lung - Queiros, Geraldo (Oros 46'), Găman, Morais - Seto, Lovin - Boudjemaa (Ioniţă 46'), Boldrin, De Amorim (Niculae 73') - Alibec. Antrenor: Marius Şumudică

Cartonaşe galbene: Nedelcu 16', Marin 31', Boli 58' / Geraldo 13 ', Ioniţă 50’, Junior Moraes 55'
Cartonaşe roşii: Nedelcu 28'/ Junior Moraes 87'

Arbitri: Radu Petrescu, Mircea Orbuleţ, Ciprian Danşa.

Observatori: Stătescu Constantin


Stadion: Viitorul, Ovidiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici