Astra: Noul obiectiv e salvarea de la retrogradare. Vor fi schimbări pe banca tehnică şi în lot

Clubul Astra Giurgiu a anunţat, sâmbătă seară, că îşi schimbă obiectivul, din ocuparea locurilor 1-3 în salvarea de la retrogradare, dar şi că vor exista schimbări la nivelul băncii tehnice şi în lot.

222 afișări
Imaginea articolului Astra: Noul obiectiv e salvarea de la retrogradare. Vor fi schimbări pe banca tehnică şi în lot

Astra: Noul obiectiv e salvarea de la retrogradare. Vor fi schimbări pe banca tehnică şi în lot

"Constantând forma foarte slabă şi, mai ales, rezultatele modeste ale echipei noastre, obiectivul clubului Astra pentru acest sezon va fi schimbat, din ocuparea locurilor 1-3, în salvarea de la retrogradare!", se arată într-un comunicat de presă al comitetului director al AFC Astra, postat pe site-ul instituţiei.

Astfel, în urma rezultatelor slabe, care periclitează obiectivele de performanţă, clubul anunţă reorganizarea activităţii, urmând să se înregistreze schimbări atât pe partea băncii tehnice, cât şi din punct de vedere administrativ şi al lotului de jucători.

Luni va avea loc o şedinţă de analiză, sancţiunile urmând să respecte R.O.I. al clubului, precum şi regulamentele disciplinare ale FRF.

Echipa Astra Giurgiu a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, de Poli Iaşi, într-o partidă din etapa a 15-a din Liga 1. Moldovenii au revenit spectaculos, deşi au fost conduşi şi au jucat în 10 jucători din minutul 41.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici