Atac sângeros în Capitală. Un preot de la o parohie, înjunghiat de un bărbat de 70 de ani

Un preot de la o parohie din Sectorul 6 al Capitalei a fost înjunghiat, marţi, de un bărbat în vârstă de 70 de ani, victima fiind transportată în stare stabilă la Spitalul Universitar.

9663 afișări
Imaginea articolului Atac sângeros în Capitală. Un preot de la o parohie, înjunghiat de un bărbat de 70 de ani

Atac sângeros în Capitală. Un preot de la o parohie, înjunghiat de un bărbat de 70 de ani

Preotul, care are în jur de 55 de ani, a fost transportat la Spitalul Universitar din Bucureşti, fiind rănit în zona toracelui, dar în stare stabilă, a precizat, pentru MEDIAFAX, Leonard Grecescu, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare.

Agresorul, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a fost dus la Secţia 21 de Poliţie pentru audieri.

"În funcţie de diagnostic, urmează să se stabilească competenţa materială, fie rămâne în cercetarea secţiei de politie, fie va fi transferat la Serviciul Omoruri şi Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Este o parohie situată în sectorul 6. E agresiune prin înjunghiere, principalul suspect are 70 de ani", a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Diana Sarca, şeful Serviciului Informare şi Relaţii Publice din cadrul Poliţia Capitalei.

Incidentul şocant ar fi avut loc la biserica Sfânta Parascheva din sectorul 6 al Capitalei. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici