Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, acuzat de complicitate la tentativă de şantaj

Atacantul francez al echipei Real Madrid, Karim Benzema, care şi-a petrecut noaptea în arestul poliţiei după ce a fost reţinut în cadrul presupusului caz de şantaj ce-l viza pe fotbalistul echipei Olympique Lyon, Mathieu Valbuena, a fost pus suc acuzare, a anunţat, joi, site-ul lexpress.fr.

1575 afișări
Imaginea articolului Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, acuzat de complicitate la tentativă de şantaj

Karim Benzema a fost deferit justiţiei

Benzema este acuzat de "complicitate la tentativă de şantaj" şi "participare la asociere criminală".

Internaţionalul francez a fost plasat sub control judiciar şi i s-a interzis să intre în contract cu victima, Mathieu Valbuena, şi cu celelate trei persoane inculpate în acest caz.

Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, a fost plasat în detenţie preventivă, miercuri, la poliţia judiciară din Versailles şi şi-a petrecut noaptea în arest, în cadrul presupusului caz de şantaj ce-l viza pe fotbalistul echipei Olympique Lyon, Mathieu Valbuena.

Benzema a fost chemat la audieri, miercuri dimineaţă, el fiind apoi plasat în detenţie preventivă.

Luna trecută, fostul internaţional francez Djibril Cisse a fost reţinut, împreună cu alte trei persoane, în acest caz de şantaj. Cisse i-ar fi cerut bani lui Valbuena pentru a nu da publicităţii o înregistrare video în care conaţionalul său apare în momente intime cu prietena sa. În cele din urmă, Djibril Cisse a fost eliberat şi exonerat de orice vină, celelalte trei persoane fiind suspectate de şantaj.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Benzema i-ar fi spus lui Valbuena de această înregistrare la începutul lunii octombrie, la o reunire a naţionalei Franţei. Unul dintre apropiaţii atacantului ar fi fost contactat de cele trei persoane, în scopul de a-l folosi pe acesta pentru şantajarea lui Valbuena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici