Atalanta ratează ocazia de a trece pe locul doi în Italia. Cristiano Ronaldo salvează „Bătrâna Doamnă” de la eşec

  • Atalanta a condus în minutele 16 şi 81 pe tabelă în deplasarea de la Torino
  • Cristiano Ronaldo a marcat dubla din penalty
  • Juventus păstrează un avans de opt puncte şi este lider în Italia
838 afișări
Imaginea articolului Atalanta ratează ocazia de a trece pe locul doi în Italia. Cristiano Ronaldo salvează „Bătrâna Doamnă” de la eşec

Sursa foto: profimedia

Scorul a fost deschis în minutul 16 de Atalanta după ce Gomez i-a pasat decisiv lui Zapata în careul advers. Oaspeţii au intrat cu avantaj la pauză.

În repriza secundă, un henţ în careul Atalantei provoacă prima lovitură de pedeapsă, executată impecabil de Cristiano Ronaldo. Scorul devenea egal în minutul 55. În minutul 81, Malinovsky şutează din afara careului şi duce scorul la 2 la 1 pentru Atalanta, după ce a interceptat o pasă de la Muriel.

Când totul părea terminat pentru Juventus, în ultimul minut de joc primesc un penalty nesperat pe care tot Ronaldo îl execută şi stabileşte scorul final, 2 la 2.

Juventus rămâne lider în Serie A cu un avans de opt puncte faţă de locul doi iar Atalanta ratează şansa de a urca pe locul secund în locul lui Lazio.

 

Rezultatele etapei 32 în Serie A

11.07. 20:30 Brescia 0 - 3 AS Roma (0 - 0)
11.07. 18:15 Lazio 1 - 2 Sassuolo (1 - 0)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici