ATENTATELE din Paris: Arbitrul meciului Franţa-Germania spune că până la finalul jocului nu a ştiut de explozii

Arbitrul meciului amical dintre naţionalele Franţei şi Germaniei, Antonio Mateu Lahoz, a declarat pentru presa spaniolă că până la finalul jocului nu a ştiut de exploziiile ce au avut loc în afara stadionului şi de ceea ce se întâmpla la Paris, informează mirror.co.uk.

704 afișări
Imaginea articolului ATENTATELE din Paris: Arbitrul meciului Franţa-Germania spune că până la finalul jocului nu a ştiut de explozii

ATENTATELE din Paris: Arbitrul meciului Franţa-Germania spune că până la finalul jocului nu a ştiut de explozii

"Până la finalul meciului nu am ştiut ce se întâmplă. Au fost momente foarte dificile, momente de nesiguranţă, pentru că iniţial ni s-a spus că nu putem părăsi stadionul, însă acum lucrurile s-au mai liniştit. Este un moment tulburător şi dificil. Am aflat ce s-a întâmplat de la reprezentanţiii mass-media care erau prezenţi la meci şi de la televizor", a spus Lahoz.

În timpul partidei de vineri, s-au auzit două explozii din afara arenei. Echipa Germaniei a petrecut noaptea în vestiare, iar jucătorii francezi au părăsit stadionul la câteva ore după final. Suporterii s-au strâns după finalul jocului la centrul terenului, iar ulterior au părăsit arena treptat.

129 de persoane au murit şi peste 350 au fost rănite în atentatele teroriste de vineri din Paris.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici