Atletico Madrid, prima semifinalistă a Ligii Campionilor

Atletico Madrid a devenit, marţi, prima semifinalistă din acest sezon al Ligii Campionilor, după ce a remizat, scor 1-1, în deplasare, cu Leicester City, în manşa secundă a sferturilor de finală. În tur, la Madrid, formaţia pregătită de Diego Simeone s-a impus cu scorul de 1-0.

2419 afișări
Imaginea articolului Atletico Madrid, prima semifinalistă a Ligii Campionilor

Atletico Madrid, prima semifinalistă a Ligii Campionilor (Imagine: AFP/ Arhiva Mediafax Foto)

Saul Niguez a marcat golul celor de la Atletico Madrid, în minutul 26, iar pentru echipa britanică a punctat Jamie Vardy, în minutul 61.

Leicester: Schmeichel - Simpson, Morgan (Amartey 84'), Benalouane (Chilwell 46'), Fuchs - Mahrez, Ndidi, Drinkwater, Albrighton - Okazaki (Ulloa 46'), Vardy. Antrenor: Craig Shakespeare.

Atletico: Oblak - Juanfran (L. Hernandez 55'), Savic, Godin, Filipe Luis (A. Correa 74') - Niguez, Gabi, Gimenez, Koke - Carrasco (Torres 69'), Griezmann. Antrenor: Diego Simeone.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici