Au fost stabilite grupele sezonului 2016/2017 din Liga Campionilor

Uniunea Asociaţiilor Europene de Fotbal (UEFA) a anunţat, joi, în cadrul tragerii la sorţi organizate la Monte Carlo, componenţa grupelor Ligii Campionilor, sezonul 2016/2017.

8566 afișări
Imaginea articolului Au fost stabilite grupele sezonului 2016/2017 din Liga Campionilor

Au fost stabilite grupele sezonului 2016/2017 din Liga Campionilor

Liga Campionilor îşi consumă încă un sezon fără nicio echipă românească în grupe. La startul preliminariilor am aliniat două două echipe, Astra şi Steaua, însă niciuna n-a reuşit să pătrundă în grupe. Chiar dacă Astra şi Steaua au ratat calificarea în grupele Champions League, România va avea cinci reprezentanţi în faza grupelor: Andrei Prepeliţă, Claudiu Keşeru şi Cosmin Moţi (toţi de la Ludogoreţ), Vlad Chiricheş (Napoli) şi Alexandru Măţel (Dinamo Zagreb).

Grupa C este cea mai interesantă dintre toate. Pep Guardiola merge cu Manchester City pe Camp Nou, stadionul pe care a crescut. Moţi, Keşeru şi Prepeliţă au o grupă destul de dificilă, cu PSG, Arsenal şi FC Basel. Vlad Chiricheş are parte de o grupă accesibilă, cu Benfica, Dinamo Kiev şi Beşiktaş. Măţel se va duela cu Juventus, Sevilla şi Lyon.

Componenţa grupelor Ligii Campionilor, sezonul 2016/2017:

Grupa A
PSG
Arsenal
FC Basel
Ludogoreţ

Grupa B
Benfica
Napoli
Dinamo Kiev
Beşiktaş

Grupa C
Barcelona
Manchester City
Monchengladbach
Celtic

Grupa D
Bayern Munchen
Atletico Madrid
PSV
Rostov

Grupa E
ŢSKA Moscova
Bayer Leverkusen
Tottenham
AS Monaco

Grupa F
Real Madrid
Borussia Dortmund
Sporting Lisabona
Legia Varşovia

Grupa G
Leicester
FC Porto
FC Brugge
FC Copenhaga

Grupa H
Juventus
FC Sevilla
Lyon
Dinamo Zagreb

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici