Au încurcat testele de Covid şi au ratat meciul

  • Fotbaliştii de la Minerul Costeşti nu vor mai juca barajul pentru promovarea în Liga a 3-a din cauza unei gafe majore
  • Preşedintele clubului a încurcat testul RT-PCR care depistează prezenţa virusului cu cel pentru anticorpi
  • Cum testul serologic nu este acceptat, celor de la Mineru nu le-a fost permis să dispute partida cu Petrolul Potcoava
1360 afișări

 

O gafă mare făcută de preşedintele clubului Minerul Costeşti a oprit echipa din drumul către promovarea spre liga a 3-a din România. Clubul şi-a testat jucătorii pentru partida de baraj cu cei de la Petrolul Potcoava. Însă au greşit testele!
 
În loc ca jucătorii să facă testul de Covid, l-au făcut pe cel serologic care arată prezenţa anticorpilor. Când au trimis rezultatul testelor, au aflat că nu le va fi permis să joace meciul pe care îl aşteptau de un sezon.
 
„Noi joi am luat analizele. Şi vineri dimineaţa a trimis AJF-ul pe mail la Bucureşti. Nu ne-a spus nimeni nimic, până seara, la ora 8, când ne-au spus că, dom'le, nu sunt concludente. După aia am încercat să facem o adresă către FRF”, a spus Sergiu Holtei, preşedinte Minerul Costeşti.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici