AUDIO | Meci de coşmar pentru o arbitră de 18 ani. A fost insultată tot meciul: „Eşti o mizerie”

O arbitră de 18 ani a îndurat 90 de minute de insulte în timpul unui meci de fotbal de juniori pe un teren de fotbal din orăşelul El Escorial, între echipele Unión Deportiva de San Lorenzo de El Escorial şi CUC de Collado Villalba.

1838 afișări
Imaginea articolului AUDIO | Meci de coşmar pentru o arbitră de 18 ani. A fost insultată tot meciul: „Eşti o mizerie”

AUDIO | Meci de coşmar pentru o arbitră de 18 ani. A fost insultată tot meciul: „Eşti o mizerie”

Mercedes Nuno, consilierul în sport al oraşului Galapagar, a denunţat jignirile aduse fiicei ei.

„Într-un moment în care nu mai putea suporta lipsa educaţiei şi respectul, m-am adresat oamenilor care susţineau echipa locală, le-am spus că sunt mama ei (n.red. - arbitrei) şi că nu le permit să îmi mai jignească fiica sau pe altcineva. Ceea ce se aşteaptă de la un grup de mame şi taţi este bun simţ. Însă, răspunsul pe care l-am primit a fost format din mai multe jigniri şi deprecierea ei, până la punctul în care mi-au spus că dacă nu îmi place ce aud, să plec. Şi am început să înregistrez ceea ce se spunea", a explicat mama arbitrei, pe contul ei de Twitter.

„Retardată", „fiică de c...", „faci pe proasta", „eşti o mizerie", „te-au scos de la Apascovi", „pleacă acasă, c....", sunt câteva dintre insultele aduse tinerei arbitre în cele 90 de minute de meci, înregistrate de mama acesteia cu telefonul mobil.

 

 

 

„Tăcerea ne face complici. Dacă găsim scuze acestui comportament, ce urmează? Violenţă fizică? Haideţi să ne punem toţi de acord pentru a nu se mai întâmpla aşa ceva. Nu trebuie să considerăm această atitudine normală şi să o justificăm.

Impotenţă, furie şi durere, multă durere", a mai scris Mercedes Nuno pe contul ei de socializare.

Unión Deportiva de San Lorenzo din El Escorial a postat un mesaj pe Twitter în urma acestei situaţii: „Ieri, un grup de spectatori au jignit şi nu au respectat o arbitră în meciul nostru Juvenil A şi el CUC Villalba.

Respingem în totalitate acest tip de comportament şi orice insulte la adresa arbitrilor, jucătorilor şi tehnicienilor".

 

Taguri:
spania,
insulte,
arbitra

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici