Australian Open 2021. Elise Mertens şi Arina Sabalenka au câştigat proba de dublu feminin

Elise Mertens şi Arina Sabalenka au câştigat vineri, la Melbourne, finala feminină de dublu la Australian Open, trecând în finală de perechea cehă Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cu 6-2, 6-3.

353 afișări
Imaginea articolului Australian Open 2021. Elise Mertens şi Arina Sabalenka au câştigat proba de dublu feminin

Cuplul alcătuit din belgianca Elise Mertens şi belarusa Arina Sabalenka, favorite numărul doi ale turneului de tenis feminin, s-a impus fără probleme, excelând la serviciu dar profitând şi de numărul mai mare de greşeli neforţate şi de duble greşeli ale adversarelor.

Mertens şi Sabalenka au încheiat conturile într-o oră şi 19 minute şi au obţinut împreună cel de al doilea titlu într-un Grand Slam, după cel din 2019, de la US Open.

Barbora Krejcikova, împreună cu americanul Rajeev Ram, s-a calificat şi în finala de dublu mixt de la Australian Open.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici