Australian Open 2021. Jennifer Brady a trecut de Muchova şi dă piept cu Naomi Osaka în finală

  • Americanca Jennifer Brady s-a calificat joi dimineaţă în finala turneului de Grand Slam de la Melbourne, învingând în trei seturi pe Karolina Muchova, scor 4-6, 6-3, 4-6.
  • În finală, Brady se va confrunta cu japoneza Naomi Osaka.
853 afișări
Imaginea articolului Australian Open 2021. Jennifer Brady a trecut de Muchova şi dă piept cu Naomi Osaka în finală

Cea de a doua semifinală a competiţiei feminine de la Australian Open s-a jucat joi dimineaţă pe Rod Laver Arena, în prezenţa unui număr limitat de spectatori, între tenismena cehă Karolina Muchova (27 WTA) şi americanca Jennifer Brady (24 WTA).

Brady s-a impus în trei seturi cu scorul de 4-6, 6-3, 4-6, într-un meci fără prea mari valenţe tehnice sau de spectaculozitate, cele două tenismene făcând foarte multe greşeli neforţate.

Muchova a dominat jocul la fileu, unde a urcat de 17 ori, o medie neobişnuită într-un meci la acest nivel.

Brady a câştigat primul set cu un break luat chiar pe final, la 4-5, valorificând prima şansă ce şi-a procurat-o. A început însă setul secund cedându-şi serviciul şi punând-o pe Muchova în avantaj.

Cehoaica a servit apoi mai bine şi a câştigat la zero 3 din cele 4 game-uri de pe propriul serviciu. La 5-3 a mai făcut un break, pentru 6-3 şi a dus meciul în set decisiv.

În game-ul 3 al decisivului, Brady a fost mai bună pe retur şi a realizat break-ul. În continuare americanca s-a concentrat pe game-urile cu serviciul propriu, pe care le-a câştigat destul de lejer.

Game-ul 10 a fost cel mai dramatic. Brady a suferit pe primul serviciu, care nu i-a intrat decât o singură dată din 17 încercări. Motiv pentru care a fost nevoită să contracareze 3 mingi de break avute de Muchova.

În cele din urmă, Brady a convertit a cincea minge de meci şi s-a calificat în finală, unde o întâlneşte pe favorita nubucureştimărul 3, Naomi Osaka, cea care a eliminat-o în cealaltă semifinală pe Serena Williams.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici