Australian Open: Simona Halep a fost eliminată în primul tur la proba de dublu

  • Simona Halep s-a oprit în primul tur la Australian Open, în proba de dublu, în care a făcut pereche cu tânăra australiancă de 16 ani Charlotte Kempenaers-Pocz.
  • Cele două au fost învinse, joi dimineaţă, în două seturi, 4-6, 5-7, de cuplul australian Arina Rodionova/Storm Sanders.
1400 afișări
Imaginea articolului Australian Open: Simona Halep a fost eliminată în primul tur la proba de dublu

Australian Open: Simona Halep a fost eliminată în primul tur la proba de dublu

Simona Halep şi Charlotte Kempenaers-Pocz au primit un wildcard din partea organizatorilor turneului pentru a intra în primul tur al tabloului de dublu de la Australian Open. Simona Halep a ales să concureze cu adolescenta de 16 ani la sugestia antrenorului ei, Darren Cahill.

Cele două au avut o evoluţie curajoasă, în primul set pierzând doar un singur game pe propriul serviciu, chiar primul, dar având cifre bune la procentul primului serviciu (76%) sau la punctele câştigate pe servicul doi (71%).

Setul doi a fost unul chiar mai bun pentru Halep şi Kempenaers-Pocz, ele reuşind să facă două break-uri şi să ducă scorul la 5-1. De aici însă, Rodionova şi Sanders s-au concentrat mai bine şi au câştigat toate celelalte 6 game-uri, adjudecânduşi setul cu 5-7, şi implicit şi meciul.

Tot joi dimineaţă a părăsit competiţia de dublu şi Mihaela Buzărnescu, alături de partenera ei Ankita Raina, care au fost învinse în două seturi, 3-6, 0-6, de perechea australiană Olivia Gadecki/Belinda Woolcock, beneficiare ale unui wildcard din partea organizatorilor

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici