Australian Open. Traseu infernal pentru Simona Halep la turneul de la Antipozi. În sferturi ar putea juca cu Serena Williams

  • Simona Halep încearcă să câştige la Melbourne al treilea turneu de Grand Slam din carieră.
  • În optimi, Halep s-ar putea confrunta din nou cu poloneza Iga Swiate, cea care a eliminat-o la Roland Garros în 2020.
  • În sferturile de finală, Simona Halep ar putea să o aibă adversară pe Serena Williams, iar în penultimul act s-ar putea confrunta cu Naomi Osaka sau Garbine Mugiruza.
1959 afișări
Imaginea articolului Australian Open. Traseu infernal pentru Simona Halep la turneul de la Antipozi. În sferturi ar putea juca cu Serena Williams

Foto: Profimedia

Simona Halep încearcă să câştige la Melbourne al treilea turneu de Grand Slam din carieră, după victoriile de la Roland Garros şi Wimbledon.
 
Dacă în primele trei tururi, Simona Halep a avut parte de jocuri cu adversare mai accesibile, din optimi, pe partea de tablou a româncei se găsesc nume importante precum Serena Williams, Naomi Osaka sau Garbine Muguruza. 
 
Astfel, în optimi, a doua favorită de la Australian Open, s-ar putea confrunta din nou cu poloneza Iga Swiatek (17 WTA), cea care a eliminat-o la Roland Garros în 2020, în aceeaşi fază a competiţiei.
 
Dacă se va califica în sferturile de finală, Simona Halep ar putea da peste Serena Williams, iar în penultimul act s-ar putea întâlni cu Naomi Osaka (Japonia, 3 WTA) sau cu Garbine Muguruza (Spania, 15 WTA).
 
Dacă va ajunge în finală, Halep s-ar putea înâlni cu Ashleigh Barty(Australia, 1 WTA)  sau cu Elina Svitolina (Ucraina, 5 WTA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici