Australian Open | Victorie pentru Simona Halep care se califică astfel în turul trei ! Românca a dominat-o pe Eugenie Bouchard şi a învins-o cu 6-2, 6-2

Simona Halep s-a calificat în turul trei de la Australian Open, după ce a învins-o categoric pe Eugenie Bouchard. Numarul 1 WTA s-a impus în două seturi, cu 6-2, 6-2.

6242 afișări
Imaginea articolului Australian Open | Victorie pentru Simona Halep care se califică astfel în turul trei ! Românca a dominat-o pe Eugenie Bouchard şi a învins-o cu 6-2, 6-2

Meciul Halep - Bouchard are loc în acest moment- LIVE BLOG/ Lauren Davis, viitoarea adversară a Simonei Halep, dacă sportiva din România va trece de Bouchard

PROSPORT LIVE BLOG: SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD

11:17 GAME, SET, MECI, SPECTACOL Simona Halep! 6-2, 6-2 cu Eugenie Bouchard şi este în turul trei!

TITLURILE ZILEI

10:49 Break şi în start de set doi pentru cea mai bună jucătoare a lumii. Forehandul lui 'Genie' nu este calibrat, Simona rămâne agresivă.

10:45 Simona Halep îşi adjudecă primul set cu 6-2, graţie unui game alb. Diferenţa majoră: la erori neforţate. 8 pentru liderul mondial, 15 pentru jucătoarea de pe locul 112 WTA. La winners, este egalitate perfectă, 7-7.

10:42 Break-ul numărul patru pentru Simona! Bouchard nu a reuşit să câştige nici măcar o tură de serviciu în acest start de meci. 5-2, în 31 de minute şi câte 7 lovituri câştigătoare pentru fiecare.

10:38 Un break înapoi! Bouchard găseşte un atac în lung de linie inspirat, apoi, la minge de break, profită de ezitările de la fileu ale Simonei şi pasează decisiv. 4-2.

10:35 Primul punct câştigat de Simona în acest game pe lansarea lui Bouchard este un retur în lung de linie imparabil. Halep este mai bună la deplasarea pe teren şi loveşte mai precis din alergare, împinge game-ul la egalitate şi avantaj de la 40-15, iar efortul îi este răsplătit cu încă un break. 4-1

10:29 Şase lovituri câştigătoare în primele patru game-uri, câte 3 de fiecare parte a fileului. Simona face din nou pasul în teren şi rupe seria break-urilor, ducând scorul la 3-1.

10:20 Un punct fabulos ne aduce liniştea! Schimbul de mingi prin care Simona face 15-30 pe serva canadiencei lămureşte problema gleznei: ea rezistă, iar românca aleargă fantastic într-un raliu de 20 de lovituri, construieşte cu reverul cu două mâini şi decide punctul cu o dreaptă-cross. Bouchard apără două mingi consecutive de break, iar schimburile lungi de mingi continuă să se adune. Halep nu este dispusă acum să lase acest game să îi scape şi, cu un super-retur, tot pe diagonală, o surprinde pe Bouchard, întorcând-o la egalitate. Cu o dreaptă câştigătoare, Bouchard mai anulează o minge de break, însă Simona se descurcă de minune cu un serviciu puternic al adversarei. Pe a patra minge de break din game, Simona urcă la fileu şi aceasta este soluţia câştigătoare. Al treilea break consecutiv în start de meci şi 2-1 pe tabelă pentru liderul mondial.

10:17 Rebreak. Bouchard decide să atace, face pasul imediat dincolo de linia de fund a terenului şi o atacă eficient pe Simona. 1-1.

10:13 BREAK din start pentru Simona. Halep nu lasă să se vadă vreo problemă în deplasarea pe teren, iar emoţiile sunt în tabăra lui 'Genie'.


Americanca Lauren Davis (76 WTA) a câştigat 12 game-uri la rând în turul doi, împotriva lui Petkovic (98 WTA), în victoria cu 4-6, 6-0, 6-0, după un meci ce a durat o oră şi 40 de minute. Petkovic a rămas fără energie după ce în turul inaugural a purtat un duel crâncen cu Petra Kvitova (10-8 în decisiv) şi a mai jucat şi dublu, în ziua de refacere.

Lauren Davis este la prima calificarea în turul trei la Australian Open şi s-a mai întâlnit cu Halep în în 2013, în primul tur al turneului de la Indian Wells. Atunci, sportiva noastră s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-0.

Cea mai bună clasare în ierarhia de simplu a sportivei din Statele Unite a fost în mai 2017, când a ocupat locul 26.

Simona Halep, locul 1 mondial, o va întâlni pe Eugenie Bouchard(Canada), locul 81 WTA, joi, nu mai devreme de ora 10.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici