Autocarul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, vandalizat la Zalău

Autocarul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea a fost inscripţionat cu mesaje pro-HC Zalău, marţi noaptea, în faţa hotelului unde e cazat lotul campioanei României, înaintea partidei directe dintre cele două formaţii.

309 afișări
Imaginea articolului Autocarul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, vandalizat la Zalău

Autocarul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, vandalizat la Zalău (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

"Pe Dealul Meseşului, când coboram spre Zalău, am văzut primele inscripţii, «ANTI VÂLCEA, ANTI OLTCHIM». Am zis să nu ne îngrijorăm, că astea sunt de ani de zile. Dar, noaptea, autocarul a fost vandalizat, adică vopsit pe toată partea dreaptă cu vopsea roşie, cu HCZ, adică HC Zalău. Am anunţat Jandarmeria, vom suna şi la Poliţie, nu vrem să facem circ, dar pentru a putea revopsi autocarul avem nevoie de un proces-verbal de constatare. Din ce a spus şoferul, ar costa cam 30.000 de lei. Asta ne mai lipsea acum", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru.

Oficialul vâlcean este convins că antrenorul de la HC Zalău, Gheorghe Tadici, nu are nimic de-a face cu incidentele. "A fost foarte amabil cu noi, ne-a primit bine, am avut poziţie de antrenament, apă la sală etc. Aseară am stat împreună, am vorbit, nu cred că are ceva de-a face cu asta. Or fi 2-3 fani care s-au gândit ei că e bine ce fac, dar nu e. Am încercat să vorbesc cu antrenorul Tadici, dar avea telefonul închis", a menţionat Berbecaru.

Meciul dintre HC Zalău şi Oltchim Râmnicu Vâlcea este programat astăzi, de la ora 18.00, fiind restanţă din prima etapă a Ligii Naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici