Autopsia lui Davide Astori va avea loc marţi. Fotbalistul va fi înmormântat joi

Clubul Fiorentina a anunţat, luni, că autopsia lui Davide Astori va avea loc marţi, pentru ca o zi mai târziu trupul neînsufleţit al fotbalistului să fie depus la centrul tehnic federal Coverciano. Înmormântarea va avea loc joi.

191 afișări
Imaginea articolului Autopsia lui Davide Astori va avea loc marţi. Fotbalistul va fi înmormântat joi

Autopsia lui Davide Astori va avea loc marţi. Fotbalistul va fi înmormântat joi

"Fiorentina şi familia lui Davide anunţă că autopsia va avea loc mâine (n.r. - 6 martie). Davide va reveni la Florenţa miercuri, iar trupul neînsufleţit va fi depus la centrul tehnic federal Coverciano, pentru a i se aduce un ultim omagiu căpitanului", se precizează în comunicat.

Înmormântarea va avea loc joi dimineaţă, la Bazilica Santa Croce din Florenţa, de la ora 10:00, notează sursa amintită.

Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, s-a stins din viaţă duminică dimineaţă, în camera sa de hotel din Udine, unde ar fi urmat să joace împotriva echipei locale. Conform presei italiene, fotbalistul ar fi suferit un stop cardiac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici