Autopsia lui Morosini s-a încheiat. Medicul legist are 60 de zile pentru a comunica Procuraturii rezultatele oficiale

Autopsia în cazul fotbalistului echipei Livorno, Piermario Morosini, desfăşurată la Pescara, s-a încheiat, luni după-amiază, după şase ore, informează Gazzetta dello Sport.

403 afișări
Imaginea articolului Autopsia lui Morosini s-a încheiat. Medicul legist are 60 de zile pentru a comunica Procuraturii rezultatele oficiale

Autopsia lui Morosini s-a încheiat. Medicul legist are 60 de zile pentru a comunica Procuraturii rezultatele oficiale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu există indicii vizibile macroscopic, care să permită determinarea cauzei morţii tânărului. Acum sunt necesare alte analize, aprofundate, şi una toxicologică", a declarat medicul megist Cristian D'Ovidio, la finalul autopsiei.

Medicul legist are termen de 60 de zile pentru a comunica Procuraturii rezultatele oficiale ale autopsiei.

Fotbalistul echipei Livorno, Piermario Morosini, a suferit un stop cardiac, sâmbătă, în timpul meciului cu Pescara. El a fost transportat la spital, unde i s-a constatat decesul. Piermario Morosini avea 25 de ani, fiind împrumutat la Livorno de către gruparea Udinese.

TITLURILE ZILEI

Morosini a fost component al naţionalei de tineret a Italiei şi a rămas orfan de la 17 ani. Mama lui Piermario, Camilla, a murit în 2001, când jucătorul avea 15 ani, iar după doi ani, la 17 ani, s-a stins din viaţă şi tatăl lui, Aldo. La puţin timp după, Piermario a trecut printr-o altă tragedie, fratele său, care suferea de un handicap, punându-şi capăt zilelor, iar el rămânând doar alăturia de sora lui mai mare.

Potrivit presei italiene, gruparea Udinese şi asociaţia fotbaliştilor au deschis conturi în scopul strângerii de fonduri pentru sora lui Morosini. Udinese a deschis un cont bancar, iar asociaţia fotbaliştilor un cont curent intern, la care vor contribui jucătorii.

Înmormântarea lui Morosini va avea loc la Bergamo, miercuri sau joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici