Avere de 422 de milioane de euro şi proprietăţi pe măsură: casele şi maşinile lui Cristiano Ronaldo

  • Cristiano Ronaldo are o avere de 422 de milioane de euro
  • Ronaldo câştigă 60 de milioane de euro pe an la Juventus
  • Colecţia de maşini a lui Ronaldo valorează peste 4 milioane de euro
931 afișări
Imaginea articolului Avere de 422 de milioane de euro şi proprietăţi pe măsură: casele şi maşinile lui Cristiano Ronaldo

Nicăieri nu-i ca acasă, dar când ai la fel de multe case cum a avut Cristiano Ronaldo, unde e cu adevărat acasă?

Ronaldo a crescut într-un cartier sărac din Madeira. Când s-a transferat la Manchester United nu s-a jucat cu banii. Şi-a cumpărat o vilă de peste 3 milioane de euro, cu 5 dormitoare, piscină interioară, sală de forţă şi cinema.
 
Sala şi piscinele nu au mai lipsit apoi din ce case şi-a luat Ronaldo la Madrid şi la Torino. Atacantul portughez şi-a cumpărat vile atât de mari încât să îi încapă şi colecţia de maşini de lux.
 
Anul trecut, Cristiano a mai dat 1,5 milioane de euro şi pe o casă de vacanţă în Marbella. Nu a uitat, însă, de unde a plecat. Şi-a construit un palat de 7 etaje la Madeira. A dat aproape 8 milioane de euro şi are 2 piscine olimpice, un teren de fotbal şi o privelişte spre mare care face toţi banii.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici