Averea lui Maradona, dijmuită de moştenitori. Casa donată părinţilor, maşini şi scrisoarea lui Fidel Castro vor fi scoase la licitaţie

  • Undă verde de la Judecătorie pentru scoaterea la vânzare a proprietăţilor lui Diego, încasările urmând să le revină celor 5 copii.
  • Două BMW-uri, scrisoarea de la Fidel Castro şi casa dată părinţilor săi de către Diego Maradona se află pe lista lungă de bunuri care vor fi scoase la licitaţie pe 19 decembrie.
  • Încasările vor merge către cei 5 copii, Diego Junior, Dalma şi Gianinna, Jana şi Dieguito Fernando, urmaşii legali, asta în timp ce se aşteaptă finalizarea anchetei privind recunoaşterea paternităţii altor 3 copii.
6496 afișări
Imaginea articolului Averea lui Maradona, dijmuită de moştenitori. Casa donată părinţilor, maşini şi scrisoarea lui Fidel Castro vor fi scoase la licitaţie

Diego Maradona

Decizia ca bunurile să fie scoase la licitaţie aparţine judecătoarei Susana Tedesco, care a dat undă verde cererii moştenitorilor.

Licitaţia va fi organizată de Adrian Mercado, o agenţie din capitala Argentinei, şi va fi internaţională, urmând a se ţine prin streaming.

Pe listă mai sunt incluse un apartament în Mar de Plata şi alte obiecte personale, bunuri cu valoare sentimentală. Casa donată părinţilor a fost scoasă la licitaţie pentru 900.000 de dolari (780 de mii de euro), apartamentul - pentru 65.000 de dolari (57 de mii de euro).

Unul dintre cele două BMW-uri poartă semnătura lui Diego gravată pe parbriz şi are un preţ de pornire de 165.000 de dolari.

De asemenea, pe lista cu lucruri se află tablouri, benzi de alergare, pulovere, pantofi, o chitară, cravate, bretele şi pălării.

Ofertele de cumpărare se pot depune până pe 15 noiembrie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici