Avocaţii lui Mutu şi cei ai chelnerului agresat nu au ajuns la un acord

Avocaţii atacantului Adrian Mutu nu au ajuns la un acord în privinţa unei recompense financiare cu reprezentanţii chelnerului Berat Racaj, agresat de fotbalistul român în urmă cu o lună, a anunţat cotidianul Gazzetta dello Sport, citat de site-ul violanews.com.

10 afișări
Imaginea articolului Avocaţii lui Mutu şi cei ai chelnerului agresat nu au ajuns la un acord

Avocaţii lui Mutu şi cei ai chelnerului agresat nu au ajuns la un acord (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întâlnirea de luni dintre cele două părţi a avut ca scop încheierea unei înţelegeri prin care chelnerul să-şi retragă plângerea în schimbul unei sume de bani oferite de fotbalist.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, la finalul lunii octombrie. Kosovarul Berat Recaj, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la câteva ore după incident, a suferit "o traumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi abdomen şi o fractură de piramidă nazală".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici